BuzCamp sau întâlnirea cu primul pas spre o carieră

Diferența o vor face întotdeauna persoanele care sunt interesate de oportunități și de dezvoltarea lor personală.” (Generația Încotro?!? – Ghidul de carieră pentru studenți, Ediția a XI-a, paginile 67-68)

Asta spuneam într-unul dintre articolele apărute în ultima ediție a “Ghidului de carieră pentru studenți” lansat la ediția anterioară BizCamp.

Deși nu mă pot plânge de “vacanța” de mai bine de 4 luni pe care am avut-o în State, mi-a fost totuși foarte dor de ceea ce făceam când eram acasă, și anume să investesc în educația mea. Mi-a fost dor să merg la traininguri, să țin traininguri, să particip la evenimente cu oameni ale căror vorbe și sfaturi au fost mereu pline de insipirație. Și unde poate fi mai inspirațional dacă nu la un eveniment marca Inspire Business!?!

Așadar, pentru mine, luna Noiembrie a acestui an este deja plină de evenimente iar unul de la care nu voi lipsi este BizCamp ediția a 8-a.

De ce?

BizCamp = a Career School for students and young professionals. (Încă sunt student și lupt pentru a fi un profesionist, tânăr sau bătrân) :)

3 motive sunt necesare pentru a atrage atenția asupra unui lucru – 3 motiveesențiale am pentru a participa la BizCamp.

1. Dezvoltare personală – Nu vreau să mă opresc niciodată din a investi în propria educație. Mi-am propus de curând să-mi formez “viciile” după placul meu. Unul dintre acestea ar fi investiția în ceea ce mă reprezintă cel mai mult, educația mea (timp, sentimente, resurse materiale etc.), apoi cititul unei întregi biblioteci de cărți indiferent de domeniu. Consider că este bine să ai informații din cât mai multe sectoare pentru că nimic nu poate fi mai valoros decât propria cultură.

Natura ne aseamănă, educația ne deosebește(Confucius)

2. Networking. Păi îmi place networkingul :) . Întotdeauna am vrut să “profit ” de șansa de a cunoaște oameni deosebiți, personalități, oameni de succes, oameni de la care am ceva de ascultat și de învățat, indiferent de vârsta sau de domeniul în care au avut sau au succes. Un lucru pe care l-am remarcat la astfel de întâlniri a fost deschiderea invitaților spre a sta de vorbă, de a povesti sau de a răspunde la întrebări (fie ele chiar și incomode uneori). De multe ori se întâmplă să fii plăcut surprins de oameni pe care îi vezi doar la televizor, prin ziare sau reviste.

Din “surse” știu că printre invitați, anul acesta vor fi:

Claudiu Bleonț – mai are nevoie de prezentare?

Bogdan Comănescu – General Manager la Accelera Business Strategy

Andrei Lăcătuș10lucruri.ro

Și nu numai, pentru că mai este în jur  de o lună până la eveniment, iar organizatorii cu siguranță vor oferi mai multe informații după înscriere.

3. Inspirație. De asta toți avem nevoie de foarte multe ori în momente cruciale pentru fiecare dintre noi.  De la evenimente de genul acesta, în urma poveștilor și discuțiilor constructive cu oameni speciali, mereu am plecat inspirat, mereu am plecat cu idei urmate de reușită, mereu am plecat mai “bogat”. Nu financiar, sau poate nu pe moment. Este imposibil ca întâlnirea cu oameni din top managementul unor companii,  cu actori de succes,  cu antreprenori, cu traineri, cu blogeri etc.,  să nu fie una utilă și mai ales educativă. Cu alte cuvinte, voi fi acolo, pentru că am nevoie de o inspirație proaspătă :)

Sper că v-am convins și următorul pas să-l facem împreună chiar la eveniment. Aveți mai jos detaliile:

Data: 09 și 10 Noiembrie 2012

Locație: București (specific, după înscriere).

Despre BizCamp : http://www.bizcamp.inspirebusiness.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *