Gabriela Firea – Casnică sau politiciană? | #comunicarepolitică

Ai grijă ce spui, dar mai ales ai grijă ce să nu spui

Gabrieala Firea, Gabriela Vranceanu Firea, retegan.ro, Cristian Retegan
Sursa fotografiei: Facebook

O astfel de declarație asumată public poate fi egală cu “sinuciderea politică”. Doamna Firea a avut parte de ceva noroc pentru că această fotografie nu a apărut în campania electorală pe când se pregătea să câștige cursa pentru Primăria Capitalei. PSD era greu de învins cu doamna Firea în cursă, dar probabil că ceilalți candidați ar fi putut obține procente mai mari cu o astfel de armă la dispoziție. 

Dacă doamna Firea va fi candidatul PSD-ului pentru următoaarele alegeri prezidențiale, va avea de înfruntat aversiunea cel puțin a internetului față de această asumare.

Pentru oricine este interesat să facă parte într-o zi din viața politică, recomandarea e să fie atent cu absolut tot ce declară, mai ales că astfel de mesaje rămân înregistrate pe viață și pot fi mereu la îndemâna unui inamic politic sau a unor persoane rău intenționate.

Când spui “Decât politician, mai bine casnică!” lovești în două tipuri de public importante și nu la modul cel mai plăcut. Deși casnic/ă înseamnă că ai grijă de gospodărie sau că petreci mai mult timp cu familia, în popor este echivalentul cu a nu face nimic. Ori în situația asta se poate interpreta că mai bine nu faci nimic decât să faci politică pentru că e ceva foarte foarte josnic.

Nu uita, în viața politică totul este folosit împotriva ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *