Simona Halep 2017, modelul de care avem nevoie ca români

Nu sunt halepian, nu sunt nici extraordinar de priceput, dar îmi place să mă uit la tenis destul de des și pot spune că Simona Halep este un fenomen și un exemplu pentru fiecare român în parte.

Îmi place foarte mult că anul acesta a arătat o maturizare în joc, îmi place că și-a transformat atitudinea din a da cu rachetele de ciment în a face tot posibilul pentru a câștiga fiecare punct, iar acest lucru mă face să cred că și noi ca români putem să reușim în orice domeniu și în orice sport dacă am putea să dăm copy paste ambiției pe care o are Simona, disciplinei și dispoziției uriașă pentru sacrificiile pe care le face să fie cea mai bună din lume.

Nu a fost o finală România – Letonia, cum nu a fost nici semifinala România – Cehia, dar e “a noastră”. Atât timp cât ea se mândrește că joacă și pentru România, nu doar pentru ea, avem și noi voie ca suporteri să “furăm” din succesul ei și să ne mândrim că România e în topul mondial la tenis feminin în mod constant.

Simona trebuie admirată pentru că inspiră mii de copii să se apuce de sport, și merită admirată pentru dispoziția pe care o are să crească de la an la an ca sportiv și să fie mereu competitivă pentru a fi numărul 1 mondial.

Îți mulțumim, Simona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *